053 432 1130

Afspraak Maken


Hieronder een overicht met de veelgestelde vragen, staat het antwoord op uw vraag er niet bij neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, via email of via het contactformulier verderop deze pagina. Een afspraak maken kan tevens op al deze manieren. Of kom langs, we hebben de koffie klaar staan!

Wat is APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is bedoeld om er zeker van te zijn dat uw auto veilig is voor deelname aan het verkeer en niet onnodig belastend is voor het milieu. De APK dient te worden uitgevoerd bij een bedrijf dat erkend is door de RDW.

Wat als ik te laat ben

De eerste twee maanden na de vervaldatum is er in principe geen probleem, zolang u maar niet gaat rijden. Na deze twee maanden bent u in overtreding en loopt u de kans op een boete. Het is echter wel toegestaan om met uw auto naar de keuring te rijden.

Wanneer kan ik mijn auto aanbieden

Wanneer u uw auto tot max. twee maanden voor de APK vervaldatum laat keuren wordt de geldigheid met een jaar vanaf de vervaldatum verlengd. We raden aan om tijdig een afspraak te maken, zodat u voorkomt dat u niet over uw auto kunt beschikken.

Moet ik adviespunten opvolgen

Nee, dit is slechts een indicatie over punten die in de toekomst uw aandacht vereisen. U hoeft er niet direct iets mee te doen, maar het is wel aan te raden deze zo snel mogelijk aan te pakken. Zo voorkomt u verdere schade en eventueel extra kosten.

Kan ik bezwaar maken

Jazeker, dit kunt u doen bij de RDW. Zij zullen uw auto dan opnieuw keuren, waarvoor wel kosten in rekening worden gebracht. Mocht de eerdere afkeuring onterecht blijken, dan krijgt u dit bedrag weer terug.

Kan ik APK combineren met een beurt

Uiteraard, wanneer u dit van tevoren even aangeeft dan zorgen we ervoor dat hier alle tijd voor wordt vrijgemaakt. Natuurlijk maken we vooraf afspraken over de kosten en nemen we contact op wanneer deze hoger uit blijken te gaan vallen.

Wat moet ik meenemen

Behalve uw auto heeft de keurmeester van APK Lanjouw ook uw kentekenbewijs deel I nodig, aangezien het controleren van deze gegevens bij de de keuring hoort. Wij hebben de koffie voor u klaar staan!

Stuur gerust een berichtje

   

  Contact Info

  Adres : Kanaalstraat 217a

  Postcode : 7547 AS - Enschede

  Email : info@apk-lanjouw.nl

  Telefoon : 0534321130

   

  Social Media