053 432 1130
APK Keuring

Wij voeren APK uit aan alle merken auto's en campers tot 3500Kg en 2m80 hoog. Wanneer wij een APK keuring uitvoeren aan uw auto kunt u met een kop koffie meekijken met wat wij doen en duurt over het algemeen minder dan een half uur. tenzij er een steekproef komt. Wij zijn zo snel door onze jarenlange ervaring en onze modern uitgeruste werkplaats. Wij voeren APK keuringen uit voor zowel de particuliere als zakelijke markt. 

 

APK keuring Enschede

Reparaties

Reparaties voeren wij uit aan praktisch alle merken. Wanneer u uw auto voor een reparatie bij ons brengt krijgt u van te voren altijd een prijsopgaaf, hoe groot of klein het ook is. Wij gaan niet zomaar aan het werk en verassen u niet achteraf met een peperdure rekening. Alle reparatie werkzaamheden worden intern uitgevoerd door vakkundig gecertificeerd personeel, het enige wat we niet in house doen zijn complete motoren reviseren.

 

Auto Reparaties Enschede

Onderhoud

Door groot inkoop bij onze leveranciers hebben we veel op voorraad en kunnen wij het onderhoud goedkoop houden. Wij werken altijd met de beste merken onderdelen en olie. Wij voeren kleine en grote onderhoudsbeurten uit en beurten zijn te combineren met bv een airco onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt zit APK inbegrepen. Mochten we bij een onderhoudsbeurt iets tegenkomen hebben wij altijd overleg met u wat te doen.

 

Auto oderhoud Enschede

Onze Skills


Wij zijn goed in een hele hoop dingen en onderscheiden ons in een paar dingen. Door bijscholing zorgen we dat we constant op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en blijven we onszelf uitdagen onze skills te verbeteren. Natuurlijk blijft er altijd wat ruimte voor verbeteringen maar in APK zijn wij de beste in Enschede.

 • 100%

  APK

 • 85%

  Reparaties

 • 90%

  Onderhoud

 • 92%

  Overall